Toevoegen van meerdere perspectieven

Sinds lange tijd kies ik ervoor om ook samen met anderen mijn opdrachten te doen. Ik realiseer me steeds weer dat ik maar zoveel kan zien en mijn talenten heb ontwikkeld op een deel van het antwoord. Ik zoek naar samenwerkingen met mensen die me vanuit hun eigen talent aanvullen. 

Dit doe ik onder andere met het gelegenheidscollectief  ‘Andersom’. Organiseren gaat wat ons betreft over de goede dingen doen en over de dingen goed doen. Dit zijn twee grootheden die los van elkaar kunnen worden bekeken. Zakelijke vriendschap, menswaardig en radicaal eerlijk zijn onze kernwaarden. Met dit collectief zoeken we naar een verbonden aanpak. Dit schuurt, lijkt soms onmogelijk maar levert op de lange termijn een krachtig en volhoudbaar resultaat op. Een krachtige organisatie met verbonden mensen.  

Spelen is mijn kracht, maar alleen als ik doe wat bij me past. Samenwerken kan ik inmiddels meer zien als een avontuur van zandbaken bouwen en dingen uitproberen. 

In mijn samenwerking met Jan en Maartje van Nieuw Organiseren delen we deze wens om te uit volle borst te spelen en te experimenteren. We zoeken naar het volledige potentieel van organisaties met behulp van expeditieprogramma’s, waarin praktijkervaringen centraal staan. Onze klanten ervaren in enkele korte, intensieve sessies wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren. Niet probleem-, maar oplossingsgestuurd: het werkt beter als het leuk is!